Jennie + Niall = Shackleford

Ska man lätt och enkelt sammanfatta dagen med ett ord så blir det kärlek, men varför ska man göra det när det finns så mycket underbart att säga om Jennies och Niall stora dag.

Det hade inte varit fel att vara tjej i lördags. Det var nämligen 23 grader redan när vi satte oss på Avalons uteservering och åt frukost. Några timmar senare och några grader varmare så hämtade P&S upp oss för gemensam tur ut till Kungälv. Vi åkte snabbt igenom och vidare till Tjuvkil, ett litet paradis på jorden. En perfekt ställe för ett utomhusbröllop. Paret kom med båt och inte ett öga var torrt. Vigselförättaren förkunnade paret som man and woman och inte husband and wife.   

Skräddarön var stället för festen och de 92 gästerna hade ön för sig själva och bra var nog det för här skulle det festas. Maten stod ”mästerkocks-Louise” för. Jag gratulerade till vinsten och hon var exakt så trevlig som man kan tro. Middagen avlöstes av helt underbart kärleksfulla tal. DJ:n började spela och slutade inte förrän 07:00. Klockan 09:00 hade Niall lovat att fixa frukost, ett löfte han lyckades hålla.

1 kommentar

Under Stor händelse

Ett svar till “Jennie + Niall = Shackleford

  1. Hur var maten då? Vad åt ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s