Midsommar

På midsommafton tog vi oss ut till Djurgården för en promenad. Köerna ringlade långa till Skansen men vi strosade i lugn takt, kollade på änder, får och blomsterängar. Sen blev det lunch på Ulla Winbladh. Jag tog köttbullar och Sebbe en silltallrik, gott!


Framåt kvällen tog vi oss till Långholmen för att möta upp lite folk för grillnin. Det var en skön sommarkväll med vackert fotoljus, alla blir extra snygga i kvällssol! Tyvärr gör inte lillskrutt-kameran detta rättvist. Sen vandrade vi hem över Västerbron, Stockholms finaste utsikt, kollade lite på låsen på mitten och midsommarnatten kändes romantisk.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s