# 39 Grill Ruby

Eftersom Anna hade fullt upp hela helgen så kunde jag ägna mig åt det jag är bäst på. Dricka och äta gott. I fredags började vi med aw i gamla stan. Efter två öl så blev vi sugna på något i magen så vi började tänka på nära och bra ställen. Eftersom vi bara var killar så stod kött högst upp på listan. Det fick bli Grill Ruby där en utmärkt hovmästare gav oss ett perfekt bord utomhus.

Efter några minuters genomgång av menyn så fastnade jag för oxfilén och hummern, alltså en Surf & Turf. Det var extremt länge sedan jag åt ”det bästa” av två världar. Älskar att testa en massa grejer så det blev sammanlagt 6 tillbehör där mangosalsan och creamed corn var de bästa. Maten var ok, men inte för 450 :- så nästa gång ska jag nöja mig med och ta en köttbit och testa deras creme brûlée som ska vara en av de bästa man kan testa.

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s