Tjejgrejer

Denna helgen gick i tjejtecken för min del. I fredags var det dags för mitt och Malins cocktailparty. Vi var 14 glada tjejer i snygga stassar som sippade mojitos, daquiris och bellinis och mumsade på snittar som snälle hobbykocken J fixat. Vi dansade runt i vardagsrummet men när det blev dags för utgång trippade jag hemåt. På lördagen var det nämligen dags för möhippa för Andrea!

Vi blev sminkade, gjorde galna cupcakes och däremellan hann vi med en härlig picknicklunch och senare en smarrig middag i Saras trädgård med godsaker från Urban Deli. Solen var på toppenhumör, värmde oss, smälte bort vårt smink och cupcakes men vi hade en härlig dag med många skratt!

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s