# 42 Tranan

Häromkvällen var vi på Tranan. Återigen en av dessa varma sommarkvällar när man inte alls är sugen på att ställa sig i köket och laga mat. Då tar man plättlätt bussen till Odenplan för att spana in denna klassiker. Tranan kör mest på svensk, traditionell mat och är smått berömda för sina köttbullar. Dom står inte på menyn men alla vet att man kan beställa dem ändå. Så självklart gjorde jag det! Och jag blev inte besviken, dom var väldigt goda. Sebbe tog wallenbergare och såg rätt nöjd ut han med. Till efterrätt beställde vi en sorbet- och glasstallrik att dela på och det gjorde vi rätt i, den var rejäl!

Vi bestämde oss för att promenera hem och bort maten men hann inte så långt innan det kom en skur. Vi hoppade på bussen och då slutade det självklart regna igen. Solen lyser alltid på oss i Stockholm.

Lämna en kommentar

Under Restaurang, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s