Jubileumsmarathon

Efter att ha sprungit Las Vegas marathon 2008 så sa jag till mig själv. Aldrig igen, iaf aldrig springa ut i en öken och springa utan någon publik som hejar på, men nu står jag här med en anmälan till jubileumsmarathonet.  Hade missat och kolla upp banprofilen innan jag betalade. Loppet går ju inte i stan direkt. Banan påminner lite om Vegas fast öknen har byts ut mot Sollentuna, lite same same.

Nästa sommar kommer det alltså vara exakt 100 år sedan Stockholm arrangerade sommar-OS. Vem kan tacka nej till det? Så den 14 juni 2012 kommer man stå där, troligtvis 5-8 kg lättare, med en näsduk på huvudet och en svensk flagga på bröstet. Nu ska jag bara leta fram ett träningsprogram som kan passa en soffpotatis som mig.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s