# 42 Bon Bon

Vi har länge viljat gå och testa maten på Bon Bon så därför hade jag extra stora förväntningar på fredagens middag. Mor och Far var uppe och då vill man att det ska bli så där extra bra. Vi hade iaf förutsättningarna på våran sida efter en flaska bubbel på hotellrummet och sen ett kort besök på Vassa eggen.

20:30 började andra sittningen och vi fick förklarat för oss att under kvällen kommer serveringspersonal att gå ut med ca 20 mindre rätter som man får säga ja eller nej till. Svarar man ja så lägger servitören en liten spelkula i en burk på bordet och när kvällen är slut så räknas de ihop. Varje rätt kostar 45 :- Grymt spännande koncept.

Första rätten var en soppa gjord på kycklingvelouté, irländsk cheddar, persilja. Vilken start. Skulle de hålla sån här klass hela kvällen så var det en stjärna på gång. Nu var det så att det blev kvällens tredje godaste rätt enligt mig. Eftersom vi hade ett fönsterbord – längst ifrån köket så tog rätterna ganska ofta slut innan de kom till oss, men i slutet av kvällen så får man göra en ”sista beställning” från hela menyn. Sammanlagt så tror jag vi testade alla utom 3 stycken.  Alla rätter finns på hemsidan, men Pelle Janzon, kalvbrässen och råbiffen fick höga betyg från oss.

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s