Semestervecka 1

Efter D&A:s bröllop åkte vi med mor&far Björndahl till Karlskoga för att vila upp oss i värmlandsskogarna. Becca och Andy var också med så det kändes nästan som jul :). Det var som en hotellvistelese, när man går upp på morgonen står frukosten framdukad. Man slappar lite i en fåtölj/solstol beroende på väder och läser bok, sen serveras lunch. Sen eftermiddag/tidig kväll kommer en ”före middagen-drink” och sen nån god middag, lyxigt! Vi hann även men ett besök i svampskogen, svampskörden var rätt måttlig men det fanns mycket lingon.

Lagom till att det var dags att dra vidare mot Borås blev jag sjuk. Feber, ont i halsen och snörvel så dagarna där halvsov jag mig igenom. Hann dock träffa Ludde och Kicki en sväng och bli utbjudna på middag av mor&far Johansson på restaurang Villastan.

Med rinnande näsa och feber i blick hoppade vi sedan på tåget mot Kalmar för att ta oss vidare mot Borgholm. Där skulle Tulle och Helge bjuda till 30-årsfest i dagarna 3. Kände mig dock inte riktigt i form för det så jag prioriterade festen på lördagkvällen. Där bjöds på grillat, dryck i mängder och coverband som fick alla att dansa, härligt! Hann med en liten tur till slottsruinen också innan det var dags att flyga hem till Stockholm igen.

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Semestervecka 1

  1. Ing-Britt Johansson

    Härliga bilder och visst är han söt lille Ludde tycker farmor till barnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s