2 år som gifta

Vi firar ju inte varenda månad, iaf inte lika stort som första året. Desto viktigare blir väl årsdagen. På våran ett årsdag var den en hel del kompisar som gav mig råd att inte ”fira för stort”. Med det menade de att jag inte skulle plocka ihop 6 bomullspaket eftersom ett år betyder bomullsdagen.

Två år var tydligen pappersdagen och det är ju inte så svårt. Är mer orolig för hur det ska bli på våran 66 årsdag som tydligen är Uran. Resten ska nog inte vara några problem.

Efter jobbet mötes vi upp inne i stan och tog ett glas bubbel på Pontus där vi även skulle testa köket. Där plockade vi fram våra presenter. Anna hade en origamisvan och själv hade man fixat en liten loppa. I min loppa fanns 7 överraskningar och en nitlott som skulle innebära att hon fick ge tillbaka alla presenter. Hon valde rätt bland siffror och färger och fick ihop 6 paket och ingen nitlott. Jackpott för Anna alltså.

 

Vad finns då och säga om maten. Innan den kom in så fick vi enormt gott bröd som jag kunde ha ätit mig mätt på. Vi delade på en burk kräftor som var perfekta i både smak och konsistens. Efter de röda små asätarna så tog jag in en torsk och Anna en Biff Rydberg. Stora och goda portioner så en calvados senare så rullade vi hem och nu ser jag fram emot och fira läder. Har redan stora planer på och ge Anna något hon inte alls förväntar sig

 

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s