En inställd konsert är också en konsert

Första fredagen bangade Sebbe att följa med på Håkan Hellström för att han ”var för trött”. Nästa fredag var det The Ark, då var alla bortresta/sjuka. Men nu, tredje fredagen var det äntligen dags för ett Grönan-besök och kolla in Veronica Maggio. Sebbe var med, Herr och fru J var med, alla var friska och glada. En halvtimme innan konserten bromsade taxin in framför Grönan. Kön var lång men vi hade ju en halvtimme på oss. 2 minuter senare ropar en klämkäck dagisfröken ut i megafon att insläppet är stängt för att man nått sin säkerhetsgräns på 15 000 pers. En ut, en in var det som gällde. Med ett par hundra personer framför oss i kön kändes det inte aktuellt. Det blev öl och romdrinkar istället. Jaja.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s