Happy mushrooms

Malin hade visst varit i svampskogen i helgen och frågade om jag ville ta del av fångsten. Lycligt ovetande tackade jag såklart ja. Dagen efter kånkade jag hem en stor tung bärkasse med trattisar. Sen var jag inte sysslolös den kvällen. Det rensades, förvälldes, torkades. Har gjort kycklinggryta med trattkantareller, timjan och katrinplommon. En örtstekt kalkon med svamp/spenatbulgur. Tänker mig soppa med grädde å en skvätt cognac. Och en paj. Och en svamplasagne. Och slänga ner några nävar i mustiga höstgrytor. Och en pasta med svamp och rosmarin kanske. Bilderna gör nog inte riktigt mängden rättvisa men det var Sjukt Mycket Svamp.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s