# 45 Bra mat

Mitt bland alla sunkiga kvarterskorgar och pizzerior så gömmer sig en riktig skatt i Sundbyberg. Stället jag pratar om heter Bra mat och namnet är verkligen något som passar stället. Så är ni i närheten av Tulegatan 54 så tycker jag ni ska ge det minst en chans.

Det är en fiskrestaurang som även har en fräsch deli som man kan köpa hem diverse goa grejer.

Tidigare har jag bara ätit deras lunch, men när vi under dagens höstpromenad såg en skylt om brunch så gick vi in och det var inget dåligt beslut. Vi fick välja bland stekt strömming, laxwallenbergare, diverse andra fiskrätter samt en hel del småplock: sill, gubbröra, lax och skagen. Det enda som jag vet att Anna skulle vilja ha mer av är alternativ på dessertbordet.

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s