10 år tillsammans

Igår var det exakt 10 år sedan jag träffade Anna. Då kom hon med tåg från GBG och hade ingen aning om vad jag hade för kvällsplaner. Igår hade jag ljugit ihop att vi skulle på middag hos två bekanta i gamla stan. För tio år sedan tog jag med Anna på fem små hus. Tyvärr var det bokat för bröllop så jag valde stället som ligger 5 meter ifrån – Le Bar Rouge. När vi gick förbi fem små hus berättade jag mina planer och vi kollade in menyn, men inga av våra rätter fanns med. En snabb drink på Reisen. fem minuter senare sjönk vi ner i Le Bar Rouges porröda sammetsfåtöljer.

Jag valde ostron och lite bubbel. Alltid lika gott och uppiggande. Anna tog en svampbruschetta. Jag ville komma in i Miamistämning så sen blev det en saftig burgare medan anna fick in ett klassiskt långkok – ossobocco.

Kvällen för tio år sedan tog jag med Anna till Indigo där syrran möte upp. Den här gången så hade syrran och Dan precis checkat in i en svit på Lydmar hotel och av en ren slump så hade de en flaska bubbel som vi fick vara med och dela på. Men vad är en tio årsdag utan en lager och bra musik på Indigo så det var där kvällen slutade.

 

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s