Hotellet som Gud glömde

20 över fem ringde klockan i morse. Strax innan sex satt vi i taxin till Arlanda. Planet till Dusseldorf gick i tid och efter att kollat en film på datorn lyfte nästa flyg mot Miami, även det i tid. Flygmaten var helt ok och kidsen i kabinen skrek inte alltför mycket. Så långt allt gott. Nu har vi checkat in på hotellet som Gud glömde. Det som enligt hemsidan var ett mysigt boutiquehotell är i verkligheten rum som inte renoverats på 40 år, fläckiga lakan och svarta hårstrån på strategiska ställen. Men men nu försöker vi sova ett par timmar innan vi drar vidare mot Bahamas.

20111102-193129.jpg
Enligt hemsidan har vi voicemail i denna! Modernt värre!

1 kommentar

Under Resa

Ett svar till “Hotellet som Gud glömde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s