# 46 Miss Voon

I lördags tog vi en sen middag på Miss Voon innan vi skulle på konsert. Vid 21 bänkade vi oss tillsammans med Lisa&Martin, Hanna&Jonas och lill-Jensen. Här är det asiatiska smårätter som gäller och servitrisen rekommenderade ca 3st för att bli mätt. Vi drog in ett gäng flaskor bubbel, Sebbe slukade några ostron å sen kom maten. Jag valde dumplings med skogsvamp som kom in i en härlig buljong. Tyvärr var dumplingarna lite för ostiga för min smak då fyllningen var någon slags färskost/svampkräm?! Sebbe åt oxrygg som kom som en carpaccio, den smakade fint av sesam och smälte i munnen.

Sen blev de vietnamesiska vårrullar med tonfisk för mig. Det var dock mer morötter än tonfisk i så 145kr för 5 bitar i ”sushirulle size” kändes inte så prisvärt. Sebbe drog vinstlotten igen och fick en BBQ fläsksida serverade som munsbitar på pinnar.

Sällskapet var topp, servitrisen var trevlig, det var skön stämning på stället och en del mat var riktigt god. Annan mat sådär. Inte så prisvärt när rätterna snittar på 150kr och man behövde 3 för att bli mätt… som tur var hade jag gjort en Backman och förätit lite.

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s