Nyår 2011

Det var några dagar sedan det var nyår men det tog ett tag att återhämta sig. Vi landade in hos Julins vid 16 snåret för att hjälpa till med förberedelserna (jag frostade bär, Sebbe låg i soffan och kollade fotboll). Hursomhelst måste vi gjort det bra för snart hade vi ostron med rödvinsvinäger och schalottenlök på bordet som slank ner med lite bubbel. Sen trollade kocken fram den här menyn. Om man inte orkar klicka på länken var det i korta drag ett gäng djur från havet i olika form, sen en fin liten hjort. Finalen ansvarade vi björnar för, det blev en glassbomb med vit chokladglass och havtornssorbet. Och frostade bär på då. Lite viner gick såklart också ner. Kvällen fortsatte i dryckernas och lekarnas tecken. Trevliga människor, härlig mat, ett väldans bra nyår helt enkelt!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s