Going to the chapel

I lördags hade jag äran att få vara tärna på min fina vän S bröllop med B. Vi startade dagen på Björn Axén med bubbel och jordgubbar medan S blev fixad. Carl Bengtsson smög omkring och fotade, precis som han gjorde på vårt bröllop.

Framåt eftermiddagen checkade vi in på Görvälns slott där festen skulle hållas. Det vart lite knas med tiden så kläder och smink slängdes på i ett rasande tempo innan det var dags att bege sig mot Bromma kyrka. Brudparet var vackra, solisterna sjöng fint och jag såg en och annan tår fällas från första parkett. Dom sa i alla fall ja och blev gifta trots att brudbuketten blev kvar på slottet i stressen.

Slottet var väldigt fint, vi fick ett tjusigt rum med guldsäng och lurvig matta. Maten var toppen den också. Rökt röding, hjortfilé med potatiskaka och chokladkräm med körsbärsskum var liksom inga problem att få ner. Det bjöds på fina tal, skratt och en och annan tår. Jag höll tal jag med, lite nervöst men det gick nog vägen. Åsså blev det tårta såklart och dans. Å drinkar i baren och mera dans. Brudens sköna farmor på 87 bast höll sig uppe  till 2 och väntade tålmodigt på att det skulle komma någon mer låt hon kunde foxtrot till. Hon var inte helt nöjd med DJ:s musikval.

På söndagen åt vi en gottig frukost tillsammans på slottet och vinkade hejdå till alla. Brudparet stack till Mexico och vår favoritstrand i Tulum. Själva slirade vi hem i snömodden, trötta men nöjda efter en härlig bröllopshelg!

1 kommentar

Under Stor händelse

Ett svar till “Going to the chapel

  1. Angie

    Ditt tal var superfint och ni såg smashing ut båda två trots tidspressen! Skulle va superkul att få ta del av era kort! Vi får ta det när vi tar middagen hos mig, och byta både semester och bröllopskort! Kom på att det aldrig blev något kort med brudpar och följe! Vi var ju aldrig på samma ställe riktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s