Anna & Sebbe goes japanese

Eller ja vi lekte i alla fall turister i vår egen stad med Nikonkameran i högsta hugg. Vi vaknade till en kall och solig dag och kände att det var dags. Dags att utnyttja presentkortet vi haft liggande i 2år som skulle ta oss upp på Globens topp. I biljettkassan började vi nästan ångra oss. Inte för att vi är höjdrädda utan för att det stod en fembarnsfamilj framför oss och det var inte direkt barn av den tysta väluppfostrade sorten. 15min instängda med dem hade fått helvetet på jorden att framstå som en behaglig plats. Dom hamnade på turen efter oss.

Utsikten var fin och vi spanade in nya Stockholmsarenan från luften och såg folk åka skidor i Hammarbybacken. Vi fortsatte vårt turistande med en promenad på söder och gick all in på japanska temat och käkade lunch på Blue light Yokohama.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s