Nya grejer/smaker

Har varit sjuk i några dagar och när man är sjuk så blir jag antingen sugen på allt eller inget. Har passat på och köpt lite nya saker som måste bedömas

  1. Kexchoklad-choklad  – Är något av en kexchokladexpert och har testat varenda smak de har lurat på oss. Inte många som går upp mot orginalet och samma sak med den här. Ännu mer choklad – nej tack. Blir dock bättre efter andra raden men knappt godkänd blir betyget
  2. Marabou Lakrits – Trodde inte jag skulle jag gilla den här så när jag tog första biten så tvingade jag mig själv att inte gilla den, men nu när jag bara har halva kakan kvar så har det blit en ny favorit. Den här får gärna vara här för att stanna. Toppbetyg
  3. Icas choklad och vanlijglass med kakdeg – Gick upp till Ica för att köpa en förpackning ifrån Ben & Jerry, men lurades av Icas reklam för deras nya glass. Det skulle jag inte ha gjort. Man ska inte jämföra den med B&J, men som den glassperson jag är så ger jag den ändå godkänt. Kommer dock aldrig mer snåla in på 21 :- när jag är sugen på glass. Då får det bli B&J för 50 :-

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s