Mästerkocksmiddag

Igår var det dags för en efterlängtad middag signerad av våra mästerkockar Anders och Mirjam. Vi inledde med lite Kinect. Ture 1.5 år verkade väldigt nöjd med att ha fått alla på tillställningen att hoppa. Han hoppade glatt med i takt.

Sen blev det ju käk förstås. Först ut en liten amuse i form av en härlig creme ninon. Sen landade en carpaccio på pilgrimsmussla med en avakado- och mangosalsa på bordet. Det gick ju ner. Sen kom en härlig biff med tryffelpotatispuré, ölbrässerade lökar å rödtjutssås, mums mums. Sen var det dags för eldprovet, sufflé. Spänningen var olidlig, folk satt som klistrade framför ugnen. Skulle dom resa sig? Det gjorde dom och chokladsufflén slank ner med lite sött muscatvin.

Det är alltid lyxigt att bli bjuden på middag. Och extra lyxigt när man har duktiga kockar i bekantskapskretsen. Tack och bock!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s