På kunglig promenad i Hagaparken

Eftersom det var vår i luften så firades det genom att sluta tidigt. Jag hade bestämt möte med syrran och Mirre. Vi skulle gå en liten promenad i Hagaparken för att gå förbi Vickan och Dannes slott. Vi skojade om att vi säkert skulle ”springa på dem” och det var precis vad vi gjorde.

Promenaden börjades vid Haga Södra och strax efter att man har passerat tennisplanerna så kommer man till en udde med grindar. Har aldrig tidigare sett någon aktivitet på den tomten, men den här gången så stod det två vakter vid porten. Strax innanför så ser man två stolta föräldrar köra en Briovagn framför sig. Även Madde med hund syntes till. Bilden nedan skulle kunna vara tagen av mig, men jag respekterade prins Daniels önskan om att de skulle lämnas ifred ett tag.

Kunglig promenad

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s