#53 Melanders fisk och brasseri

Även mrs B passade på att äta gott på Krogveckans sista dag. Jag hamnade på Melanders fisk vid Vasaparken tillsammans med Angel och Malin. Att Julinskan hittade dit var en ren slump eftersom hon letade efter Melkers fisk. Många ställen äger den gubben men inte detta! Nåväl vi drog till med toast Skagen igen, kan ju liksom inte bli fel. Å den var fin på alla sätt, hade ju vart trist om fiskbutiken inte kunde kirra en sån sak!
Sen blev det Boeuf Bourgignon, helt ok men lite väl mycket pepparrot i potatismoset, hade nog föredragit det naturellt. Sen rullade vi ut för portionerna var rejäla! God mat, goda vänner och ett skönt rätt avslappnat ställe. Tumme upp!

20120301-215048.jpg

20120301-215101.jpg

20120301-215113.jpg

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s