Fredagsmys?

På fredagar ska det jävlar i mig mysas så vi gick till Köttbaren för att köpa med oss finkött. Jag tog en biff, Sebbe gick loss på wagyu entrecote. Min biff visade sig tyvärr smaka åsneb****e. Sebbes wagyu var ok men var långt ifrån de vi köpt på Hötorgshallen tidigare. Min biff åkte i soptunnan och middagen slutade med äggmacka. Sen skulle vi trösta oss med nya B&J glassen efter nederlaget med köttet. Inte en av deras bättre smaker om man säger så. Snarare en av deras sämre. Tv-utbudet sög det med. Efter 10 min av nån seg film gav vi upp. Jaja vi hade iaf Cola Zero.

20120311-184421.jpg

20120311-184430.jpg

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s