Söndag = Kulturdag

Jobbade tidigt igår och lät Anna sova kvar i sängen och när hon vakna till liv så var hon sugen på lite finkultur. Vi tog spårvagnen ut mot Djurgården med övriga turister. Stannade till vid Liljevalchs. Det var dags för 2012 Vårsalong.

2136 personer hade sökt för att visa upp sina skapelser och endast 130 av dem fick chansen. Det var minst sagt intressanta verk och man undrar hur de som inte blev uttagna såg ut. Tog iaf bild på mina två favoriter. Nu gäller det bara och bestämma sig om man vill ha tavlan i sovrummet eller över soffan

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s