Joker på duken

Vi fortsätter på det kulturella temat och styrde mot Klarabiografen idag, den låg visst inne i Kulturhuset vilket gör det extra kulturellt. (Är den ny förresten? Hade ingen koll på att det fanns en bio där. Jaja den kändes ny i alla fall). Filmen för kvällen var svenska Avalon. Johannes ”Jokern” Brost gjorde huvudrollen vilket bara det låter som en kalkon. Men han gjorde den bra. Rollen som den avdankade nattklubbskungen med fotboja som ska starta Båstads hetaste ställe, Avalon. Tyvärr råkar han fucka upp det lite så det går väl sådär. Var den bra? Njae. Var den dålig? Njae. Mest konstig. Kanske lite bra ändå. Men ingen tiptoppare.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s