Biorio/Barbro

När Bumsen firade säsongsavslutet drog fotbollsfruarna Björndahl och Julin på bio i sällskap av Angélica. Valet för kvällen var Biorios:s salong 4. Salongen ligger på restaurang Barbros undervåning och är snarare en bar med soffgrupper och saccosäckar framför en filmduk än en bio. Vi beställde in lite spicy tuna sushi till filmen och fick en minibar framför soffan där vi kunde plocka vin och öl.  Väldigt god mat och kul koncept, kommer nog bli fler besök! Filmen hette Elle och handlade om en fransk journalist som skrev en artikel om unga prostituerade tjejer. Kanske ingen film att parta loss till men på ett sätt lite småtrevlig ändå för journatlisten fick sån fin kontakt med tjejerna hon intervjuade. Så det kändes ändå som en varm film trots ämnet.

Sen avslutade vi kvällen med lite smarriga drinkar på V4 innan vi vandrade huttrandes hem över V’ästerbron. En skön lördagkväll!

Lämna en kommentar

Under Restaurang, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s