Halvdag=lunch på stan

I torsdags var det halvdag på jobbet (eller helledigt för ena halvan Björndahls) vilket innebär lunch tillsammans på stan. Vi tog sikte mot nya gallerian Mood. Efter att ha virrat runt en stund hittade vi till slut Vigårda BBQ. Du väljer fyllning och ett tillbehör sedan kommer en smarrig burgare ut. Jag tog majskyckling, Sebbe tog 24h piggham. Båda gick på nyttiga alternativet och tog bönsallad istället för pommes. Burgarna var supegoda, ungefär som pulled pork/kyckling. Stället var väldigt mysigt för att ändå vara snabbmats-ställe. Rekommenderas helt klart för en lunch man inte blir ruinerad på. 70-85kr kostar burgarna inkl tillbehör. Vin kan man få för en 50-lapp om man är på det humöret. Gött.

20120409-191515.jpg

20120409-191534.jpg

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s