In the Mood for Eat

Efter lite utebliven porslinsshopping (det är visst inte så lätt att hitta snygga vita tallrikar. Utan krusiduller, inte för stort bräm (kolla tom lärt mig ett nytt ord i letandet!) inte föra dyra, inte se för billiga ut). Ja hursomhelst, det kan ta på krafterna och man blir sugen på mat. Vi gick till Mood igen, denna gången testade vi Eat. Vi valde att dela på en nudelsoppa, lite vårrullar och några dumplings. Dumplingsen var yttepyttesmå och kändes därmed inte så prisvärda med tanke på att 3st kostade 60kr. Var väl inget fel på smaken men hey vi är humans inte barbies. Vårullarna för fyllda med fläskkarré, dom var topp. Nudelsoppan kändes lite klen den med. Fräsch men kunde haft lite mer sting och väldigt mycker mer räkor. Eat får 2.5 björnar, fräscht, lite menlöst och dyrt för vad man får.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s