Råsunda 75 år

Råsunda, arenan jag ser från balkongen varje dag. Eller varje gång jag går till tunnelbanan fyller 75 år i år. Idag är det exakt 75 år sedan AIK spelade sin första match på Råsunda. Motståndarna i den matchen var MFF. I höst kommer det spelas en repris av den matchen för just den sista matchen på Råsunda kommer vara AIK – MFF. Så det finns inte många chanser till att besöka den plats där jag de senaste 15 åren har både gråtit och jublat. Med det så vill jag bara påminna alla att boka upp en biljett och besöka platsen. För efter sista matchen så ska arenan rivas och då kommer det vara ”fritt fram” att sno med sin stol eller en liten bit gräs och odla upp en liten egen Råsunda hemma i lägenheten. Får se vad Anna tycker om den idén. Tycker iaf att alla borde ta chansen att besöka arenan de få månader som den står kvar.

1 kommentar

Under Stor händelse

Ett svar till “Råsunda 75 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s