Istanbul här kommer vi!

I lördags var det dags för Sebbes födelsedagsresa till Istanbul. Sicken snäll fru man kan ha va? Väl framme på Ataturk flygplatsen väntade vår chaufför med en skylt. Mrs Björndahl. Har alltid blivit lite avis på de som har någon som väntar med skylt, så man får känna sig lite viktig. Chaffisen körde oss till vårt hotell, Sokullu Pasa. Hotellsnubben bjöd på en öl och tipsade om lite bra barer och restauranger inför kvällen, trevligt! Sen checkade vi in på vårt horellrum. Det fanns en egen liten terass med utsikt över gamla stan och havet. Och ett stort badrum med jacuzzi. Och fint inslagna badrumsprodukter. Nice! Kvällen avslutades på baren/nattklubben 360 och några sjukt starka drinkar. De första personerna vi ser när vi kliver innanför dörrarna i denna 14 miljoners stad? Våra fd grannar i bostadsföreningen. Sick.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s