Bazarer och äpplethe

En av dagarna i Istanbul kollade vi in bazarerna. Först tog vi kryddmarknaden/Egyptiska marknaden. Här köper man kryddor såklart, och the och sötsaker. Vi handlade inget men det är mysigt att bara strosa runt, titta på gubbarna som dricker the i sina glas. Om man istället vill köpa lampor, sjalar, tingel tangel och smycken så kollar man Grand Bazar. Den är minst sagt Grand med 26 000 anställda, cheesus! Ingen shopping för oss, vi satte oss på ett café, åt sötsaker och drack äpplethe och njöt av lite försommarvärme.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s