#55 Bar Nombre

Så fort jag tänkte gå ut i lördags började det ösregna. Det var som midsommarreklamen, ena sekunden skiner solen, nästa vräker det ner. Hursomhelst blir jag rastlös av att sitta hemma en hel dag så jag bokade bord på Bar Nombre. Det visade sig vara ett bra val. Stället var mysigt och stimmigt så vi inledde med ett glas cava för att komma i lördagsstämning. Sen fick vi bröd med chorizosmör, sjukt gott! Sen kom en liten aptitretare som köket bjöd på, en kummingravad laxkub med äpple. Trevligt!

Åsså till den riktiga maten då. Jag åt en ceviche med små torkade kumquats, fräscht! Sebbe tog en liten oxkind med anklever och såg nöjd ut. Sen blev det kalventrecõte och spädgris m m m. Och som kronan på verket, en chokladterrine med mashmallows, macademianötter och kolaglass, inte helt fel för en dessertjunkie som jag. Sebbe (aka icke-kaffedrickaren) gick all in å drack espresso med brandy?!? Det var det. Trevligt ställe, god mat. Det räcker ju bra en lördag.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Restaurang, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s