Snyltbio och texmex

I förra veckan blev jag uppringd av ett företag som ville bjuda mig +1 på bio. Eller ja, de ville nog mest att jag skulle lyssna på ett seminarie om deras rådgivningstjänst och sedan boka en rådgivning hos dem. Men jag föll mest för erbjudandet om gratis bio. Så vi gick dit och slog oss ner i biosalongen. Rådgivaren inledde med att berätta varför just vi var där. Vi bodde alla i Stockholm och hade en viss inkomst. Jag tittade mig omkring och såg två äldre damer med ”jag röker minst 2 paket cigg om dagen”-utseende och kraxande röster. Till vänster om oss satt två förortstjejer i träningsoverall. Jahapp…

Filmen var i alla fall What to expect med bla a Cameron Diaz, Jennifer Lopez och snygg-Nate från Gossip Girl. Det var en rätt mysig film om olika par som väntade barn. Typisk ”tjej/söndagsfilm” men den funkade fint en ruggig måndagkväll också.

Sen åt vi tacos på La neta. Mums mums.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s