Du gamla du fria

Vi tänkte kanske dra ner på ambitionerna lite den här nationaldagen. Kanske bara en liten familjemiddag. Sen droppar förfrågningarna in, blire inge firande hos er i år? Å vips har bi råkat bjuda in 15 pers å bakar tårtor, skrubbar potatis, gör frågesport och marinerar kilovis med kött. Men vi gillar ju det. Gillar att fixa, gillar våra vänner så dom är väl värda det! Blev som vanligt minigolf (grattis Jonte/Svärdis), kött, frågesport ( grattis Florre) och tårta ( tack för bidrag Angel). Solen var på hyfsat humör å alla verkade nöjda. Bara allsången som saknades!

20120608-221547.jpg

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s