Alltid redo!

Måndag och regn, vad passar väl bättre än biokväll!? Utan någon större koll eller förväntningar föll valet på Moonrise Kingdom för den gick på vår lilla kvartersbio och en bra tid. Det var en underbar liten film! Wes Andersson som producerat var lika skum och flummig som vanligt men det var snyggt och underhållande. En föräldrarlös scout rymmer från scoutlägret för att bo i vildmarken med tjejen han är kär i. Väldigt filmisk, fin, lite sorglig och rolig, allt i ett alltså! Se den.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s