3D – Min nya grej

Första gången jag kom i kontakt med 3D var när jag var på Euro Disney för sjukt många år sedan, men första gången på bio var 2009 när vi såg Avatar. Då blev jag inte så imponerad, men det var några år sedan och utveckligen har gått framåt. För någon vecka sedan så började jag och J en tradition. Bio vid 15:00 på vardagar. Filmen var Prometheus och Noomi spelade huvudrollen. Fördelen med att gå så tidigt var att jag hade en anledning att gå ifrån jobbet innan 18:00 plus att man slipper kidsen som sitter och leker med mobiler eller springer ut och in.

Jag blev kär i 3D och idag var det världspremiär för ”The amazing Spider-Man”. I och för sig samma story som Tobey M och Kirsten D spelade in för 10 år sedan, men 3D är 3D och enligt mig så är det en bättre film.

Nu sitter jag bara och väntar på ”The Dark Knight Rises” som har premiär den 25 juli. Den sista delen i Batman triologin. Trailern ser sjukt bra ut.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s