Slå knut på dig själv

I fredags åkte vi ut mot Ulriksdals slottsträdgård för att kolla nycirkus på Confidencen. Det var en skön sommarkväll och vi traskade genom grönskande kolonilotter och slog oss ner i sofforna på Ulriksdals värdshus för lite vin och nötter innan showen. Fint så. Sen började då showen som Cirkus Cirkör stod för. Den handlade om garn och stickning. Tror jag. Artisterna gick på bollar som såg ut som garnnystan. De klättrade i garnnät och stickade. Det var väldigt udda och flummigt. Och artisterna var inte så duktiga akrobatörer som jag förväntat mig. Det krävs liksom mer än att någon står på händer för att jag ska bli impad. Det var dock en ganska snygg scen. Nystanen och garnet såg snyggt ut. Men bra? Njae. Men det var billigt tack vare Groupon och vi fick en fin promenad. Och det känns bra att vara finkulturell.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s