Man ska hålla på traditionerna

På sommaren ska blå linje stängas av mellan Rådhuset och Kungsträdgården. Och Riche ska ha en 3-rätters meny för 300 kr som vi äter med Julins. Det är bara så det är. Jag valde vin (tradition det med) sen tuggade vi oss igenom en rödbetscreme med gulbetor, valnötter och chèvre. Och en fin röding med primörer och löjrom. Och sommarbär med vit chokladsås. De sistnämnda hann ätas upp innan de fastnade på bild. Allt var finfint, bästa året hittills tom! Sen gick vi hela vägen hem till Solna i skoskavsonda fötter. Så där borde alla söndagskvällar vara.

20120716-083212.jpg

20120716-083224.jpg

Lämna en kommentar

Under Restaurang, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s