Fina fräscha fossingar

För ett tag sedan köpte jag en deal med 1h pedikyr på Fingers&Toes som finns på ett par ställen runt om i stan. Eller jag köpte rättare sagt 2 deals så Sebbe fick följa med. Idag var det till slut dags att få fossingarna fixade på salongen på Sveavägen. Det var ett hål i väggen men vi satt i sköna massagefåtöljer med fötterna i bubbelbad. Damen som fick Sebbes fötter fick som vanligt en smärre chock men filade på bäst hon kunde. 1h senare gick vi därifrån nöjda på lätta fötter. För 250 pix är det helt klart värt!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s