Stjärnor på slottet

I fredags packade vi in oss i Julins lilla tyska bil och körde söderut. I Gnesta kändes det tillräckligt exotiskt så vi checkade in på Södertuna slott. Väl där blev det tennis på plasttrall, bad i tunna och en middag med en skönt förvirrad kypare. Lite champagne på bryggan, nattbad och geniala idéer hur vi bäst skulle snylta in oss på det svensk-spanska bröllopet dagen efter gav en härlig kväll. Frukosten levererade precis vad vintrötta kroppar behövde. Härligt ställe i vacker miljö och svenska sommaren visade upp sitt bästa jag. Magiskt!

20120805-235230.jpg

20120805-235247.jpg

20120805-235259.jpg

Lämna en kommentar

Under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s