#56 Chipotle

Förra veckan fick vi äntligen prova på Chipotle som nu har varit öppen i några månader, men varje gång vi har gått förbi så har det varit för sent. Stället drivs av en himla trevlig Mexikan som kan sina rätter. Jag tog vad jag nästan alltid brukar göra när jag får chansen, Pastor-tacos medan Anna tog en Burrito.
På ett bord bredvid så fick man själv plocka på sig av koriander, lök, Pico de Gallo och tre olika såser. En mild och två starka. Brukar nöja mig med mild mat på mexikanska ställen, men här tog jag en sked av den starka gröna som var helt i min smak.
Pastorn får godkänd, medan Annas Burrito var mycket mycket god. Eftersom stället ligger i slutet av våran stockholmspromenad så kommer det bli fler besök på Chipotle.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s