Breath in, breath out

Under sommaren har Må Bättre i Solna haft gratis träningspass i Skytteholmsparken. Jag har varit där och dansat zumba, kört ShBam och slagits i BodyCombat.

Igår var det alltså dags för yoga. Jag har testat yoga några gånger tidigare men mest blivit uttråkad av att sitta och andas. Nu var det dock inte lika mycket andningsfokus utan mer stretchövningar.

Började med lite varianter på solhälsningar. Det var dock mulet.

Skulle bara tänka på sig själv och inte göra något som gjorde ont. Inte titta på vad andra gjorde sa instruktören. Men oj tanten där borta var ännu mer ovig än jag hahaha vad rolig hon ser ut. Och oj instruktören var visst en gummimännniska, får nog sträcka lite till här…

Nu gör vi en vridning i ryggraden för att rensa levern och njurarna från gifter. Oj där borta är det nån som ska börja grilla. Drar in djupa andetag av tändvätska samtidigt som jag rensar gifterna.

Koppla bort allt runtomkring, alla ljud och lekande barn… men jävlar vad ungen skriker, kan den vara tyst eller? Oj nu har de visst börjat grilla, vad hungrig jag blev.

Trots allt, det var ett rätt skönt stretchpass efter löprundan jag inledde med för att känna att jag tränat ”på riktigt”. Och man får utomhus. Namaste.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s