Allez les bleu!

I lördags var det dags för midnattsloppet, mitt andra än så länge. Gatorna kantades av sambadansare, gospelkörer, discomusik och öldrickare, en härlig inramning och stämning helt enkelt! Strax efter 22 korsade jag startlinjen och 54 min och 47 sek senare var jag i mål. 13 sekunder till godo på mitt utsatta mål. Jag kände mig pigg och stark i benen både under och efter loppet. Nästa år får det bli under 50 :).

20120820-224554.jpg

Lämna en kommentar

Under Stor händelse, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s