Kent!

Lagom till att köttet var färdiggrillat kom den, störtskuren från helvetet. Iklädda en picknickfilt åt vi kotlett i vattenbad under ett träd. Sen gick vi in på Sjöhistoriska i dygnsura kläder, drack varmt kaffe och inväntade sommarens konsert-Kent. Vi har sett dem många gånger men de levererar alltid, år efter år. Ljusshowen var fab och 747 ger mig fortfarande gåshud. Självklart avslutades allt med Mannen i hatten och ett härligt fyrverkeri i den mörka augustinatten. Kent kan liksom aldrig bli dåligt. Det var grymt bra!

20120820-225835.jpg

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s