Killresa i fjällen

Killresa i slutet av augusti / början av september har blivit tradition nu. Efter städerna Berlin och Amsterdam så hade vi ingen aning om vart vi skulle. Tre dagar innan så fick vi ett brev med en tågbiljett till Karlstad. Där skulle vi väl inte kunna hänga eller?

En minibuss möter upp på station och vi börjar köra. Mil efter mil och plötsligt var vi i Sälen. Efter några pisspauser senare så var vi framme i Idre. Vi checkade in i en stuga och tog en trevlig middag på Pillans hotell. Pillan var faktiskt på plats och blandade ihop en drink till oss efter middagen.

Nästa dag började äventyret. Minibuss till trysilälven och in i en gummibåt. Tre timmar senare så hade vi överlevt forsen. Riktigt kul. Paintball senare på kvällen gjorde att adrenalinet pumpade när alla gjorde järnet för att döda varann.

Alla somnade snabbt trötta för det skulle forsätta även nästan dag. Då var det dags för canoying. Det var iskalla vattenfall och hopp från 12 meter. Kolla på bilderna nedan.

Helgen slutade med utekväll i Karlstad.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s