Finfrulle och sightseeing

05.00 vaknade vi upp pigga som få men tvingade oss ligga kvar några timmar till. Vid 8 styrde vi stegen mot Le pain Quotidien för en härlig ekologisk finfrulle med bland annat sjukt gott jornötssmör. Är det semester så är det! Sedan började vår kulturella vandring. Vi började vid Lincoln memorial och spanade in alla monument från olika krig. Ungefär var 500m stannade vi på en bänk i skuggan å vilade och blev lite imponerade(?) över alla som joggade i 35 graders värmen. Vi kollade in US Capitol å Vita huset. Sen var vi tvungna att återhämta oss med resans burgare nr 2 på Bobbys burgarpalats. Riktigt god variant med avokado och ärtskott!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s