Uppgradering & Shake shack

Jamen då har vi alltså landat i DC. Frånsett att vi råkade hamna i lucka 13 i US Immigration-kön bakom några fifflare med ogiltiga pass vilket såklart tog sjukt lång tid så gick resan smärtfritt. Kanske tom mer än smärtfritt då vi blev uppgraderade och fick finstolarna med mycket benplats och extra treats under resan. Wohoo plötsligt händer det! Ikväll har vi hunnit klämma i oss resans första burgare på Shake shack. Burgaren och friesen var goda. Colan smakade klorvatten. Note to your self- bara dricka cola ur burk/flaska. Nu är klockan 21 och jag pallar inte att hålla mig vaken längre…zzzz

20120906-210821.jpg

Lämna en kommentar

Under Resa, Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s