Let´s go Red Sox

Har länge saknat något i mitt liv. Ett lag att hålla på i MLB – Major League Baseball, men eftersom vi bodde så nära Red Sox hemmaplan Fenway park och de hade hemmamatch mot Toronto så lyckades jag lura med Anna på en match. Sa inget om att matchen kunde hålla på i stort hur lång tid som helst, men solen var framme och vi köpte biljetter av en gubbe på gatan som sa att vi skulle gå in på de finaste platserna och bara sätta oss där det var ledigt.

Hittade en perfekt plats där man hade utmärkt utsikt över första bas.
Var ju inte direkt någon AIK-känsla över publiken. En gång kände jag lite känsla. Det var när lagets stjärna slog en homerun. Tyvärr slutade matchen med förlust, men efter matchen köptes en traditionell baseballkeps med ett stort B på.
Dagen efter så spelade de mot N.Y Yankees och om jag har fattat det rätt så är det ungefär som när AIK spelar mot DIF och den matchen vann vi.

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Let´s go Red Sox

  1. (ramlar in från en basebollsökning bland svenska bloggar) Kul att du funnit dig ett lag att hålla på, basebollintresset behöver växa i landet. Sox är alltid rätt efter om jag föredrar den vita varianten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s