Glass och svit i Vermont

Chryslern och GPS:en tog oss ut från Boston mot Kanada. Vi körde genom New Hampshire och in i vackra Vermont, staten av the Green Mountains. Ett givet stopp på vägen var såklart Ben & Jerrys glassfabrik. Vi gick en rundtur med ett gäng stora hillbillies och fick provsmaka glassen från fabriken. Sen stannade vi till för natten i Burlington. Vi hade kollat in Willard street Inn i guideboken. ”Tyvärr” fanns inga vanliga rum lediga så vi checkade in i kungasviten. Underbart ställe med trevlig personal och finfin frukost på lokala råvaror. Roadtrippen fortsätter!

20120913-225833.jpg

20120913-225844.jpg

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s