Je ne parle pas francais

Gränspasseringen till Kanada gick fint även om mannen i luckan undrade varför Sebbe var i USA varje år. Så hamnade vi alltså i Montreal och ett nytt land kan bockas av på listan. Här pratades det visst franska men min skolfranska ligger lite väl djupt begraven så det blev mest bonjour och bonsoir. Montreal var väl en halvtrevlig stad men eftersom det var så varmt drog vi vidare dagen efter mot de tusen öarna. Sol å bad i en nationalpark sen checkade vi in för natten i en liten by som hette Port Hope på ett mysigt BnB. Resan fortsätter…

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s